Paieška

Paieška

Šioje Privatumo politikoje galite susipažinti su savo teisėmis bei informacija apie Jūsų asmens duomenų tvarkymą.

Registruodami paskyrą interneto svetainėje www.bramhome.lt, Jūs suteikiate teisę Mažajai bendrijai „BRAMA“ (toliau – Bendrija arba mes) savo asmens duomenis tvarkyti Privatumo politikoje numatytomis sąlygomis.

KAS YRA JŪSŲ ASMENS DUOMENŲ VALDYTOJAS?

Jūsų asmens duomenų, tvarkomų administruojant šią elektroninę svetainę, valdytojas – Mažoji bendrija „BRAMA“, juridinio asmens kodas 304260183, registracijos adresas J. Savickio g. 4-7, Vilnius.

Jeigu turite klausimų ar prašymų susijusių su Jūsų asmens duomenų tvarkymu, kreipkitės el. paštu data@bramhome.lt.

IŠ KOKIŲ ŠALTINIŲ RENKAME JŪSŲ ASMENS DUOMENIS?

Visus Jūsų asmens duomenis mes gauname tiesiogiai iš Jūsų. Savo asmens duomenis pateikiate savarankiškai, paskyros elektroninėje parduotuvėje registracijos metu, prekių užsakymo ar užklausų, klausimų ar prašymų pateikimo metu.

KOKIUS JŪSŲ ASMENS DUOMENIS IR KOKIAIS TIKSLAIS TVARKOME?

Paskyros registravimas ir tvarkymas, pirkimo duomenų tvarkymas administruojant, apdorojant ir vykdant užsakymus bei grąžinant prekes

Duomenų kategorijos: vardas, pavardė, telefono numeris, elektroninio pašto adresas, prekių pristatymo adresas ir būdas, prisijungimo prie paskyros duomenys (vartotojo vardas arba elektroninio pašto adresas), veiksmai paskyroje, įskaitant techninius naršymo duomenis (IP adresas, prisijungimo bei naršymo techninė informacija. Taip pat, parašas (prekes atsiėmusio asmens), pirkimo bei pristatymo data ir tikslus laikas, prekių pavadinimai ir (ar) kodai, jų kiekiai, prekių kainos ir suteiktos galutinės nuolaidos, mokėjimo už pirkinius būdas ir kita mokėjimų informacija.

Užsakymų pateikimas ir vykdymas neregistruojant paskyros

Duomenų kategorijos: vardas, pavardė, telefono numeris, elektroninio pašto adresas, prekių pristatymo adresas ir būdas, mokėjimo už pirkinius būdas ir mokėjimų informacija.

Priminimų apie prekių krepšelyje esančias neapmokėtas prekes ir užsakymus siuntimas

Duomenų kategorijos: elektroninio pašto adresas, informacija apie prekių krepšelyje paliktas neapmokėtas prekes ir užsakymus.

Atsisakyti tokių elektroninių laiškų galite parašydami mums el.pašto adresu data@bramhome.lt. Taip pat, galite pasinaudoti atsisakymo nuoroda esančia elektroninio laiško apačioje.

Identifikavimas prekių pristatymo ir (ar) paėmimo metu

Duomenų kategorijos: kliento arba kito prekes atsiimančio asmens vardas ir pavardė, kliento telefono numeris, elektroninio pašto adresas, kiti pirkimo duomenys. Gali būti paprašyta parodyti asmens dokumentą.

Skundų, prašymų, grąžinimo ir kitų užklausų bei atsiliepimų vertinimas ir nagrinėjimas

Duomenų kategorijos: vardas, pavardė, el. pašto adresas, telefono numeris, gyvenamosios ar pristatymo (prekės paėmimo) vietos adresas, kita skundo, prašymo, užklausos, grąžinimo užklausos ar atsiliepimo turinyje pateikta informacija.

Kai teikiamas prašymas dėl prekių grąžinimo, prašoma pateikti informaciją apie vardą, pavardę, telefono numerį arba elektroninio pašto adresą, adresą, prekės grąžinimo ar priežastį, mokėjimo informaciją jei prekė yra grąžinama.

Pasiūlymų ir informacijos apie prekes teikimas

Duomenų kategorijos: vardas, pavardė, elektroninio pašto adresas, telefono numeris, gimimo mėnuo ir diena, užsakomo naujienlaiškio rūšis.

Statistikos ir rinkos analizės atlikimas

Duomenų kategorijos: miestas, informacija apie įsigytas prekes šioje elektroninėje parduotuvėje.

Patirties ir naršymo interneto svetainėje gerinimas ir tobulinimas, svetainės naudotojų elgesio bei srautų analizė

Duomenų kategorijos: šioje svetainėje naudojami slapukai.

ASMENS DUOMENŲ TVARKYMO IR SAUGOJIMO TERMINAI

  • Paskyros registravimas ir administravimas, pirkimo duomenų tvarkymas administruojant ir vykdant prekių užsakymus, grąžinant prekes: paskyros registravimui ir administravimui reikalingi asmens duomenys tvarkomi tol, kol naudojamasi paskyra. Apskaitos ir mokesčių dokumentai teisės aktų reikalavimų vykdymo pagrindu saugomi laikantis teisės aktuose numatytų terminų. Kiti pirkimo duomenys saugomi 5 metus nuo pirkimo operacijos atlikimo dienos.
  • Užsakymų pateikimas ir vykdymas be registruotos paskyros: apskaitos ir mokesčių dokumentai teisės aktų reikalavimų vykdymo pagrindu saugomi laikantis teisės aktuose numatytų terminų.
  • Identifikavimas: tol, kol yra naudojamasi paskyra interneto svetainėje www.bramhome.lt.
  • Naršymo ir patirties  interneto svetainėje pagerinimas, svetainės naudotojų elgesio ir srautų šioje interneto svetainėje analizė: 5 metai.
  • Priminimų apie prekių krepšelyje esančias neapmokėtas prekes ir užsakymus siuntimas: ne ilgiau nei 90 (devyniasdešimt) dienų nuo tos dienos, kai Jūs paskutinį kartą prisijungėte prie savo paskyros arba tol, kol atsisakysite tokių el. laiškų.
  • Pasiūlymų ir informacijos apie prekes teikimas: 5 metai nuo sutikimo gavimo dienos arba iki sutikimo galiojimo dienos.
  • Statistikos ir rinkos tyrimų analizė ir atlikimas: 5 metai.

KOKIEMS TRETIESIEMS ASMENIMS IR KOKIAIS ATVEJAIS YRA PERDUODAMI JŪSŲ ASMENS DUOMENYS?

Jūsų asmens duomenis Bendrija teikia tretiesiems asmenims, kurie mums padeda vykdyti ir administruoti paslaugų Jums teikimą:

  • Įmonėms, teikiančioms pristatymo paslaugas, siekiant pristatyti Jūsų užsakytas prekes Jūsų nurodytais adresais;
  • Mokėjimo paslaugų teikėjams ir apdorojimo platformoms;
  • Programinės įrangos priežiūros ir palaikymo paslaugas teikiančioms įmonėms;
  • Marketingo, reklamos ir rinkodaros paslaugas teikiančioms įmonėms;
  • Reklamos, žiniasklaidos planavimo ir viešųjų ryšių paslaugas teikiančioms įmonėms;
  • Trumpųjų SMS žinučių siuntimo paslaugas teikiančioms įmonėms, jeigu Jūs su tuo sutinkate.

Taip pat Jūsų asmens duomenys gali būti teikiami LR įstatymuose numatyta tvarka:

  • Valstybinėms institucijoms ir teismams, kai tokią pareigą numato atitinkami teisės aktai;
  • Teisėsaugos institucijoms Lietuvos Respublikos teisės aktų numatyta tvarka.

KAS YRA SLAPUKAI IR KAM JIE NAUDOJAMI?

Slapukai – tai maži tekstinių duomenų failai, kurie automatiškai sukuriami Jums naršant mūsų elektroninėje svetainėje ir yra saugomi Jūsų naudojamame įrenginyje (kompiuteryje ar mobiliajame telefone). Slapuke pateikiama anoniminė informacija ir jis yra siunčiamas iš peržiūrimos svetainės serverio į jūsų kompiuterį arba mobilųjį telefoną. Slapukai gali būti seanso arba nuolatiniai. Seanso slapukai egzistuoja nuo to momento, kai atveriate savo naršyklę, iki tol, kol vėl ją užveriate. Kai užversite naršyklę, šie slapukai bus automatiškai ištrinti. Nuolatinių slapukų galiojimo laikas nustatytas iš anksto, jie lieka Jūsų naršyklėje, kol baigiasi jų galiojimo laikas arba Jūs juos pašalinate.

Pagal paskirtį slapukai gali būti skirstomi į būtinuosius, funkcinius, statistikos, rinkodaros ir kitus. Mūsų elektroninėje parduotuvėje gali būti įrašomi būtinieji, statistikos, funkciniai ir rinkodaros/marketingo slapukai. Slapukai įrašomi tik, jeigu Jūs pagrindiniame svetainės puslapyje esančiame pranešime patvirtinate savo sutikimą, išskyrus tuos slapukus, kuriems sutikimas nėra būtinas (būtinieji ir funkciniai, trečiųjų šalių turinio bendrinimo slapukai, skirti prisijungusiems socialiniuose tinkluose).

Slapukus mes naudojame siekdami pagerinti naršymo interneto svetainėje www.bramhome.lt patirtį, analizuoti svetainės naudotojų elgesį ir srautus interneto svetainėje. Kad galėtume tobulinti svetainę, turime žinoti, kuri informacija labiausiai domina mūsų svetainės lankytojus, iš kurių šalių ir miestų mūsų svetainė lankoma, kiek dažnai lankytojai sugrįžta, kokią naršyklę naudoja, kokiuose įrenginiuose svetainė skaitoma ir pan. Šią informaciją renkame naudodami Google Analytics įrankių paketą, kuris leidžia fiksuoti ir analizuoti statistinius svetainės naudojimo duomenis. Plačiau apie Google Analytics ir informaciją, kurią šie įrankiai leidžia rinkti, galite sužinoti oficialioje Google svetainėje: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=lt.

Jeigu pageidaujate, kad Google Analytics įrankiai nefiksuotų informacijos apie jūsų naršymą internete, galite panaudoti „Google Analytics“ atsisakymo naršyklės papildinį.

Jei pageidaujate, galite pakeisti savo naršyklės nustatymus taip, kad Jus informuotų apie slapuko įjungimą ar atnaujinimą bei kad galėtumėte pasirinkti leidžiamus ar draudžiamus slapukus, juos blokuoti. Norėdami daugiau sužinoti apie slapukus, išmokti juos valdyti ir ištrinti, galite apsilankyti šioje svetainėje: www.allaboutcookies.org.

Trečiųjų šalių slapukai (pvz. Google Analytics, Facebook) yra nustatyti duomenų valdytojų, kurie nėra svetainės, kurioje lankosi svetainės naudotojas, operatoriai ir naudojami duomenų analizės tikslais.

Ši svetainė taip pat nustato slapukus, priklausančius trečiosioms šalims, kurie buvo įdiegti su Jūsų išankstiniu sutikimu. Šios trečiosios šalys gali turėti prieigą prie informacijos, surinktos per jų naudojamus slapukus. Daugiau informacijos apie šiuos slapukus ir trečiąsias šalis, kurios gali prieiti prie surinktos informacijos, galite rasti šių trečiųjų šalių slapukų privatumo politikos interneto puslapiuose.

KOKIOS YRA DUOMENŲ SUBJEKTŲ TEISĖS IR KAIP GALITE JAS ĮGYVENDINTI?

Jūs turite teisę susipažinti su savo asmens duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi, reikalauti ištaisyti, papildyti ar sunaikinti pateiktus asmens duomenis, taip pat sustabdyti jų tvarkymo veiksmus (atšaukti savo sutikimą).

Taip pat turite teisę reikalauti, kad asmens duomenų valdytojas apribotų asmens duomenų tvarkymą, teisę į duomenų perkėlimą, pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (platesnė informacija ir kontaktiniai duomenys pateikiami interneto svetainėje www.ada.lt) ir nesutikti su pateiktų asmens duomenų tvarkymu.

Jei norite gauti išsamią informaciją apie šių teisių įgyvendinimo tvarką, pateikite užklausą el. pašto adresu data@bramhome.lt.

PRIVATUMO POLITIKOS PAKEITIMAI IR GALIOJIMAS

MB „Brama“ pasilieka teisę keisti Privatumo politiką. Informaciją apie jos pakeitimus, bei papildymus yra skelbiama šioje svetainėje – www.bramhome.lt.

Paskutinė šios Privatumo politikos redakcija atlikta 2022-03-17.

Į viršų
Prekė buvo pridėta į Jūsų krepšelį!